دندانپزشک گیلانیالاصل مقیم آمریکا به صف خیران سلامت پیوست
دندانپزشک گیلانیالاصل مقیم آمریکا نیز در راستای تقویت اعتماد و افزایش امید، به جرگه و صف خیران نوع دوست گیلانی که به نظام سلامت گیلان پیوست، رسید. به گزارش آفتاب خزر ؛ مردمیسازی دولت و اداره جامعه با مشارکت مردم، یکی از راهبردهای اساسی در کشور است که طی سالهای اخیر مورد توحه قرار گرفته
دندانپزشک گیلانیالاصل مقیم آمریکا نیز در راستای تقویت اعتماد و افزایش امید، به جرگه و صف خیران نوع دوست گیلانی که به نظام سلامت گیلان پیوست، رسید.
به گزارش آفتاب خزر ؛ مردمیسازی دولت و اداره جامعه با مشارکت مردم، یکی از راهبردهای اساسی در کشور است که طی سالهای اخیر مورد توحه قرار گرفته و توانسته حلقههای مشارکتی را در بخشهای مختلف کشور ایجاد و فعال کند.
امروزه مشارکت مردم در قالب اقدامات نیکوکارانه و خیرانه در بخشهای مختلف زیرساختی افزایش شایانی داشته به گونهای که این خدمات و دستاوردها در مدرسهسازی، مسجد سازی، طرحهای مواسات و همدلی و یا خدمات سلامتمحور تبلور و تجلی خاصی داشته است.
گیلان نیز طی دو سال اخیر رهاورد بسیار مطلوبی از محل خیران در رشد و توسعه زیرساختهای عمومی و خدماترسان داشته که جذب دستکم یک هزار میلیارد تومان سرمایه در نظام سلامت، تنها بخشی از این رهاورد ارزشمند خیران است.
اخیراً نیز دکتر کامران سحابی دندانپزشک گیلانیالاصل مقیم کالیفرنیای آمریکا، در اقدامی خداپسندانه و خیرخواهانه، برگی دیگر از کتاب مشارکت در گیلان را رقم زد و فصلی جدیدی از خدمات نوعدوستانه را به هموطنان خود، با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دیدار با رئیس دانشگاه، گشود.
این دندانپزشک حاذق ایرانی ساکن آمریکا با شناسایی دقیق مشکلات و چالشهای نظام سلامت گیلان، نیت خیرخواهانه خود را به سمت توسعه و تجهیز دستگاه دیالیز سوق داد و علاوه بر خرید یک دستگاه RO (تصفیه آب برای دیالیز)، هزینه تعمیر و بازسازی پنج دستگاه دیالیز دیگر در مرکز آموزشی درمانی رازی را نیز متقبل شد.
دندانپزشک نیکوکار ایرانی، هدف از این اقدام نوعدوستانه خود را کمک به ارتقای سطح سلامت جامعه دانسته و از عزم اراده جدی خود برای کمک به بخشهای مورد نیاز مردم خبر داده است.
دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست مشترک با این خیر نوعدوست نیز گفته که « طی دو سال اخیر، خیران بنام ایرانی با شناسایی دقیق عقب ماندگیهای سلامت محور در گیلان، علاوه بر سرمایههای معنوی، سرمایههای مادی و ملکی خود را نیز به هم استانیهای ما ارزانی داشتهاند».
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تلاشهای زیادی برای ارتقای زیرساختهای سلامتمحور بهویژه بهداشت و درمان استان گیلان انجام شده اما همچنان تا رسیدن به استانداردها فاصله وجود دارد و بخشی از این کمبودها تنها با حضور و کمک خیران و نوعدوستان، ترمیم، بهبود و جبران میشود.
امروزه با توسعه علوم، تشخیص امراض و راههای شناسایی برای پیشگیری و درمان بیمارها از یک سو و از سوی دیگر افزایش جمعیت و کمبود منابع موجب شده تا دولتها به تنهایی نتوانند از پس همه نیازمندیهای جامعه در پاسخ به مطالبات نظام سلامت برآیند از این رو مشارکت بخش خصوصی و خیرین مورد توجه است.
دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی دو سال اخیر نشان داده میتوان با احصاء چالشها، معرفی بستههای نیاز به توسعه خدمت در گیلان و همچنین عمل به تعهدات واقفین و خیرین، اعتماد و امید در خیرین را تقویت کرد و افزایش داد و این را به دیگر مجموعهها بهعنوان الگوی موفق، تعمیم و گسترش داد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0