دکتر آشوبی در نشست اضطراری هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد: ضرورت آمادگی همه جانبه برای پاسخگویی به بحران احتمالی برق در مراکز سلامت محور گیلان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر جدیبودن بحران برق در کشور، از صدور دستور آمادهباش فوری برای مراکز بهداشتی و درمانی استان خبر داد و گفت: حفظ جان بیماران اولویت ماست و کوتاهی قابل قبول نیست. به گزارش پایگاه آفتاب خزر ؛ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر جدیبودن بحران برق در کشور، از صدور دستور آمادهباش فوری برای مراکز بهداشتی و درمانی استان خبر داد و گفت: حفظ جان بیماران اولویت ماست و کوتاهی قابل قبول نیست.
به گزارش پایگاه آفتاب خزر ؛ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در نشست اضطراری بررسی وضعیت برق در مراکز بهداشتی و درمانی استان، با هشدار نسبت به جدیبودن کمبود برق در کشور، اظهار کرد: ما باید در نهایت آمادگی باشیم و اگر برق قطع شود و جان بیماری به خطر بیفتد، هیچ توجیهی پذیرفتنی نیست.
وی با حائز اهمیت برشمردن برق در حوزه سلامت و لزوم هشیاری همه جانبه در جهت تامین و پایداری انرژی، افزود: در شرایط بحرانی، کوچکترین کوتاهی یا کمکاری قابل بخشش نیست چرا که می تواند بحران های گسترده ای ایجاد کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در این شرایط، همه مراکز درمانی موظفاند فوراً تجهیزات حیاتی نظیر ICU، NICU، اتاقهای عمل، یخچالهای واکسن، آزمایشگاه و سیستمهای اکسیژنساز را از نظر اتصال به برق اضطراری (ژنراتور و UPS) بررسی و اولویتبندی کنند.
دکتر آشوبی با بیان اینکه هشدار داخلی در همه مراکز سلامت محور، باید فعال باشد، تصریح کرد: بهمحض قطعی برق، از طریق پیامک یا پیامرسان، مدیر مرکز، مسئول فنی، نگهداری و مسئول کشیک مطلع شوند تا هیچ دقیقهای از دست نرود.
وی با تأکید بر ثبت دقیق زمان قطعی برق احتمالی در مراکز، گفت: لحظه شروع و پایان هر قطعی باید مستند شود چرا که این اطلاعات برای پیگیری حقوقی و تبیین مخاطرات غیرمترقبه ضروری است.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در صورت تکرار قطعی یا واردشدن آسیب، مستندسازی کامل انجام شود و شکایت رسمی به دیوان عدالت اداری، مکاتبه با استانداری و اطلاعرسانی رسانهای آغاز شود.
دکتر آشوبی با تأکید بر اینکه پروتکل جیرهبندی برق و سوخت ژنراتورها باید آماده باشد، تصریح کرد: شیوه نامه های جیرهبندی برق و سوخت ژنراتورها در همه مراکز بهویژه در مراکز کوچکتر باید آماده باشد و علاوه بر آن کاهش روشناییهای غیرضروری و محدودسازی تجهیزات غیراورژانسی نیز باید اجرا شود.
وی همچنین بر ضرورت مراقبت ها در مراکز بهداشتی تاکید کرد و گفت: یخچالهای نگهداری واکسن و داروهای حساس به دما حتماً باید به UPS متصل باشند و اگر برق پشتیبان هم قطع شد، واکسنها باید بدون تأخیر به مراکز پشتیبان منتقل شوند.
رئیس دانشگاه با اشاره به ضرورت آمادگی مراکز معین نیز، افزود: اگر مرکز اصلی از کار افتاد، مراکز معین باید بلافاصله وارد عمل شوند و بیماران اورژانسی را پذیرش کنند.
دکتر آشوبی با تاکید بر اینکه تیم واکنش سریع هر مرکز باید با اعلام وضعیت بحرانی، فوراً فعال شود، گفت: از کارکنان فنی و پشتیبانی تا کادر درمان همگی مسئول سلامت مردم هستیم و در این مسیر، هیچ تعللی پذیرفته نیست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0