کد خبر : 2413
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه اعلام کرد؛ بیش از 21 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد از شروع طرح سلامت نوروزی 1403 از چرخه مصرف خارج شد

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه اعلام کرد؛ بیش از 21 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد از شروع طرح سلامت نوروزی 1403 از چرخه مصرف خارج شد
Print Friendly, PDF & Email

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن اعلام تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط از سراسر استان در آستانه فرارسیدن سال جدید خبر داد: طی بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراسر استان طی 11 روز، بیش از 21 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته، توسط بازرسان

Print Friendly, PDF & Email

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن اعلام تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط از سراسر استان در آستانه فرارسیدن سال جدید خبر داد: طی بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراسر استان طی 11 روز، بیش از 21 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته، توسط بازرسان کارشناس بهداشت محیط کشف و از چرخه ی مصرف خارج شد.

به گزارش آفتاب خزر ؛ مهندس مهدی جواهرشناس با بیان اینکه طرح پایش و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از 15 اسفند ماه آغاز شده و تا 25 فروردین سال جدید ادامه دارد ، اظهار کرد؛ از آغاز این طرح تا 26 اسفند ماه، بیش از 15 هزار و 501 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی مورد بازدید و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط قرار گرفته که در نهایت بیش از 21 هزار و 679 کیلوگرم ماده غذایی غیربهداشتی، فاسد و از تاریخ مصرف گذشته، کشف و از چرخه مصرف خارج شد و 43 مکان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب و 81 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی هم به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی افزود ؛ علاوه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در این مدت از پنج هزار و 388 مکان عمومی هم بازدید صورت گرفت و برای 394 مکان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی اخطار صادر شده است.

مهندس جواهرشناس با بیان اینکه حفظ بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و همینطور سامانه های آبرسانی در سطح استان که در تعطیلات نوروزی میزبان جمعیت زیادی از گردشگران است مورد توجه و دقت نظر بازرسان بهداشت محیط است، گفت؛ شهروندان و گردشگران می توانند در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی با شماره 190 تماس گرفته تا بازرسان بهداشتی با حضور در آن مکان وضعیت را مورد رصد و پایش قرار داده و اقدامات قانونی برای مقابله با ان را انجام دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.